Man Pixie-Bob

CH Royal Dutch Pixie Balou geboren op 20/04/07.

Vader : Springcreek Boswells Boy Waswold

Moeder : Potomac Black Penny

Gewicht : 7.3kg
Balou

Ik ben de eerste Pixie-Bob die bij ons kleine gezin kwam. Op 13 juni 2007. Sinds ik in hun leven kwam ontstond bij hen de wens om dit unieke ras te gaan fokken en in ben de "zoon" in het huis. Ik geniet van de knuffels die ik krijg, speciaal die van Mark als hij thuis komt van zijn werk en ondanks mijn wilde en macho uiterlijk kan ik niet in slaap komen zonder mijn grote avondknuffel van Muriel. Voor Muriel was het liefde op het eerste gezicht toen ze me voor het eerst, op internet zag, acht weken oud. En ze heeft Mark overgehaald mij te adopteren. Ik kan Zulay van Royal Dutch Pixie niet genoeg danken voor de liefde en aandacht die ze ons (mijn broers en zusters en mijzelf) heeft gegeven tijdens het opgroeien bij haar thuis. Maar natuurlijk, toen mijn toekomstige eigenaren (Mark en Muriel) bij Zulay arriveerden had ik alleen maar oog en belangstelling voor Mark, aangezien ik een echt vaderskindje ben.

Sommige mensen kunnen denken dat ik treurig of half slaperig ben maar het tegendeel is waar. Hoe ik eruit zie is juist een van de bijzondere eigenschappen van de Pixie-Bob. Zo zien we eruit met onze half gesloten oogleden. Een beetje suffe blik die onze vijanden of prooien misleiden die ons het perfecte wilde uiterlijk geeft. Ik heb een natuurlijke perfect korte staart zoals de Bobcat, een zacht en zijdeachtig langharig gevlekt patroon van "gebroken makreel". Sterke bek, perfect diamantvormig gezicht, maar mijn oorpunten zijn niet zo indrukwekkend als die van Penny en Dutchess. Ik sta hoog op de poten, hetgeen me zelfs nog indrukwekkender maakt en ik heb normale voeten; hierdoor is het voor mij mogelijk deel te nemen aan niet alleen de RICA shows (die polydactiele Pixie-Bobs accepteren) maar ook aan de traditionele shows (die geen polydactiele Pixie-Bobs accepteren).

Ik hou erg van apporteren met mijn favoriete bal, maar ik ben niet zo speels als Penny. Ik sta vaak onder de douche met zowel Mark als Muriel aangezien ik gek ben op met water spelen. Ik hou er ook van om aan de lijn te lopen en met de auto naar Zuid-Frankrijk te reizen, het liefst op de hoedenplank. Want dat is mijn plaats.